Bent u MZ-Opleider? raadpleeg hier alle informatie ›

Bij- en nascholing

851–860 van 896 resultaten

Titel nascholing Aanbieder Periode Aantal punten
Netwerkdag BVMP BVMP 24-09-2012 2

Website: http://www.bvmp.nl
E-mail: betty@dorgelo-training.nl
De Netwerkdag is een dag voor en door MZ opleiders, adviseurs, advocaten en AS. De workshops zijn allen op HBO en worden door HBO-niveau trainers gegeven.

Actualiteiten medezgegenschapsrecht 17-09-2012 Advokatenkollektief Utrecht 17-09-2012 1

Website: http://www.advokatenkollektief.nl
E-mail: l.sprengers@advokatenkollektief.nl
Sinds 2001 verzorgt het Advokatenkollektief twee maal per jaar (januari en september) de cursus actualiteiten medezeggenschapsrecht voor OR-trainers. In deze cursus wordt de medezgegenshcpasrechtspraak van het afgelopen jaar behandeld en een wisselend actueel thema behandeld, relevant voor de OR praktijk, zoals wijziging van (arbeids)wetgeving, pensioen, sociaal plan, enquêterecht, reorganisatie.

Collegereeks Veranderkunde Reed Business Opleidingen 17-09-2012 6

Website: http://www.veranderkunde.nl/veranderkunde-2013
Vijf sprekers met een schat aan praktijkervaring bieden nieuwe inzichten en methoden om van veranderprocessen een succes te maken. In het afsluitende college komen de verschillende theorieën bij elkaar en maakt u een vertaalslag naar uw eigen organisatie.

Opleiding tot Coach Weisfelt en Partners 14-09-2012 10

Website: http://www.weisfeltenpartners.nl
De opleiding is primair praktijkgericht. Korte stukken theorie worden afgewisseld met veel ervaringsgericht werk. Voortdurend wordt een beroep op de deelnemers gedaan om eigen praktijksituaties in te brengen, om aan de hand daarvan te leren. Het theoretisch kader wordt ondersteund door literatuur die door de opleiders is ontwikkeld. Het leerproces wordt verder gestimuleerd door intervisie en supervisie. Indien noodzakelijk is er tijdens de opleiding ruimte voor persoonlijke begeleiding.

Actualiteiten Medezeggenschapsrecht 11-09-2012 Advokatenkollektief Utrecht 11-09-2012 1

Website: http://www.advokatenkollektief.nl
E-mail: l.sprengers@advokatenkollektief.nl
Sinds 2001 verzorgt het Advokatenkollektief twee maal per jaar (januari en september) de cursus actualiteiten medezeggenschapsrecht voor OR-trainers.In deze cursus wordt de medezeggenschapsrechtspraak van het afgelopen half jaar en een wisselend actueel thema behandeld, dat releveant is voor de OR-praktijk, zoals bv.: wijziging van (arbeids)wetgeving, pensioen, sociaal plan, reorganisatie, enquêterecht.

Werken met energetische werkvormen Formaatschool 09-09-2012 7

In deze training leerden onze trainers en coaches hoe ze in sociodrama kunnen werken. De volgende leerdoelen stonden centraal: *Leren van de basisregels waar je rekening mee dient te houden bij het in scène zetten van een sociodrama *Leren van de basisprincipes als je een interne dialoog van iemand laat uitspelen *Speels coachen, vormen bedenken om een ingebrachte vraag anders te benaderen dan wel te bespreken

Succes in Werk en Ondernemen Bert Hellinger instituut 01-09-2012 4

Website: http://www.hellingerinstituut.nl/index.php?option=com_content&view=featured&Itemid=101
E-mail: veelzijdig@live.com
Een tweedaagse workshop van Bert Hellinger, een belangrijke leraar in het veld van systemisch werken. Deze workshop is toegespitst op organisaties en organisatieontwikkeling en vandaar ook leerzaam voor mij als MZ-opleider.

Professionele Communicatie post HBO 2012 Phoenix Opleidingen 22-08-2012 10

Website: https://www.phoenixopleidingen.nl/
E-mail: info@phoenixopleidingen.nl

Summercourse De Voort Advocaten 01-08-2012 BVMP 01-08-2012 1

Website: http://www.bvmp.nl
E-mail: betty@dorgelo-training.nl
Als onderwerp is gekozen voor onderhandelen terzake arbeidsvoorwaarden. Uit alweer wat ouder onderzoek van het GBIO blijkt dat de meerderheid van ondernemingsraden hiermee wordt geconfronteerd. Soms gaat het daarbij om iets relatief kleins als het geven van instemming op de aanwijzing van collectieve vakantiedagen. Soms ook om iets veel groters als het afsluiten van een sociaal plan. Voorts zien we trends dat ook collectieve arbeidsovereenkomsten voorzien in speelruimte voor ondernemingsraden.

Metalog Trainingstools Formaatschool (FNV Formaat) 01-08-2012 4

Website: http://www.factorveermans.nl
E-mail: e.vola@fnvformaat.nl
Een workshop van twee dagen waarbij trainers hebben ervaren op welke manier Metalog Trainingstools kunnen helpen om interactie, gedrag en gevoel in groepen zichtbaar te maken. Doel was om ook zelf met deze tools te kunnen werken.